0%

ROUTES

OP ZOEK NAAR DE MOOIE WEGGETJES

Het leven is goed in het Brabantse land...

We rijden er dan ook graag doorheen. Kilometerslange binnendoorweggetjes, mooi geasfalteerd, zonder verkeerslichten of onnodige hindernissen. Ben je benieuwd welke weggetjes wij nemen? Dan heb je geluk! Eén van onze leden is zo’n gadget-freak die denkt dat hij zonder z’n Garmin de weg kwijtraakt. Elke tocht wordt van begin tot eind vastgelegd… Doe er je voordeel mee!

De routes worden regelmatig aangevuld. We vinden het leuk als je een berichtje achter laat wanneer je één van onze routes gereden hebt. Of laat het ons weten wanneer je zelf een leuke route hebt die we hier kunnen plaatsen.

De nieuwste route: Lage Zwaluwe (90km.)
Route
km.
kaart
download
Over de grens
45
Langs het kanaal
45
PeerkePollentier HIKrit
50
Tilburg - Gemonde
55
2 Zaligheden
65
Langs de Maas
75
Rondom Tilburg
85
Lage Zwaluwe (NIEUW)
90
Rondom Den Bosch
95
Midden-Brabant
100
Het Geheim van de Kempen
120
Abdijentocht
125
Stavelot - Maxime Montfort Classic
150
Rondje Tilburg
155
Wil je een keer meerijden?

Dat kan. We organiseren een paar keer per jaar gezamenlijke ritten, zoals de Pollentier HIK-rit die we samen met onze vrienden van Het is koers! organiseren. Een kilometer of 50 in een tempo dat iedereen bij kan houden, onder het motto: samen uit, samen thuis. En na afloop natuurlijk een pintje.

Onze wekelijks tocht is doorgaans op zondagochtend. We houden niet van vroeg opstaan, dus we vertrekken op z'n vroegst pas om 9.30 uur. Meestal voor zo'n 60 à 70 kilometer met een gemiddelde van boven de 30. Ook hier geldt: samen uit, samen thuis.

Heb je interesse? Laat dan een berichtje achter via de homepage.

Volg onze club op Strava:

Verder op onze site


  • Het shirt
    Wil je ook zo'n shirt?
  • Webshop
    De originele Pollentier-kleding
  • Michel Pollentier
    Held en naamgever